Vakcine, negativne posledice vakcina i sve o vakcinama

Strana 2 od 2 Prethodni  1, 2

Ići dole

Re: Vakcine, negativne posledice vakcina i sve o vakcinama

Počalji od Admin taj Pon Mar 16, 2015 10:43 pm


Admin
Admin

Broj poruka : 64
Datum upisa : 15.03.2015

Pogledaj profil korisnika http://autizam.forumsr.net

Nazad na vrh Ići dole

Re: Vakcine, negativne posledice vakcina i sve o vakcinama

Počalji od Admin taj Pon Mar 16, 2015 10:44 pm


U sledeća dva video snimka možete videti sudar zvanične nezvanične medicine:
Mogu odmah da kažem da mi se ne dopada arogantno ponašanje predstavnika zvanične medicine. Ipak su trebali da pokažu više dokaza i pozitivnih rezultata vakcinacije. Nikada ne pominju loše posledice vakcine. Kao da ni jedno dete nije umrlo nakon vakcine. Ostale posledice mogu biti toliko teške da ih je nemoguće popraviti celog života. U ovim raspravama ne treba štedeti ni zvaničnu ni nezvaničnu medicinu jer za greške bilo jednih ili drugih plaćaju nedužna deca i roditelji sa njima. Nije mi žao ni jednih ni drugih jer su deca ta koja ispaštaju. Zato ću ovde da ih sudarim. Obratite pažnju koliko ovi razgovori mogu biti neprijatni među školovanim ljudima, a kako to tek izgleda po forumima... Mnogo korisnog možete čuti od samih roditelja koji upravo i nose najteže breme. Verujem da će roditelji na kraju izgurati stvar na čistac.

https://www.youtube.com/watch?v=PHEZZ6_uljMhttps://www.youtube.com/watch?v=5c7Vi-VUKOs

Admin
Admin

Broj poruka : 64
Datum upisa : 15.03.2015

Pogledaj profil korisnika http://autizam.forumsr.net

Nazad na vrh Ići dole

Re: Vakcine, negativne posledice vakcina i sve o vakcinama

Počalji od Admin taj Pon Mar 16, 2015 10:48 pm


Pet moćnih PSIHOLOŠKIH TRIKOVA koje koristi vaš lekar da bi vakcinisao vaše dete

Psihološki trik br. 1 - Moć autoriteta
Psihološki trik br. 2 - Izazivanje osećaja krivice i stida kod roditelja
Psihološki trik br. 3 - Osećaj hitnosti
Psihološki trik br. 4 - Strah od gubitka
Psihološki trik br. 5 - Obećanje nade


Ako ste ikada bili u ordinaciji sa detetom, onda znate na šta mislim.lekari su poznati po primeni psihološkog pritiska na roditelje koji postavljaju pitanja o vakcinama. Možda ste taj pritisak već osetili?Evo ovde nekoliko trikova kojima se služe lekari i nekoliko sugestija kako da sa tim izađete na kraj.

Psihološki trik br. 1 - Moć autoriteta
Jedan od najmoćnijih trikova.
lekari su na poziciji autoriteta - oni su išli na medicinski fakultet (a vi niste). sama ta činjenica stavlja ih u jedinstvenu poziciju a vi plaćate za njihov savet.
Društvo u celini pretpostavlja da lekar zna apsolutno najbolju informaciju za vaše zdravlje - a naročito o vakcinama. Često lekari ponavljaju informaciju koju su dobili od Centara za kontrolu bolesti i FDA (Food and Drug Administration)
Pretpostavka lekara je sledeća: Ako FDA odobrava lek a CDC (Centar za kontrolu bolesti) je preporučuje, mora da je siguran. Možda nisu čuli za 100 000 SMRTI svake godine od istih (od FDA odobrenih) lekova?
Neki lekari čak idu u krajnost i zloupotrebljavaju svoju moć na predatorski način. Priroda njihovog autoriteta liči na siledžijsko ponašanje.
Treba li njih da slušate u vezi sa vakcinama? Ipak, ONI nose beli mantil.
Šta možete učiniti ...
Shvatite da lekari nemaju toliko znanje niti iskustva sa vakcinama koliko vi mislite. Latinska reč za doktor je "docere", što znači poučavati. da li vas vaš lekar uči kako da izgradite bolje zdravlje, ili oni koriste svoju poziciju da vas ubede da vakcinišete vaše dete?
Lekari imaju onoliku moć koliku im VI DAJETE - on ili ona ne mogu da garantuju da će vakcina delovati, niti vam mogu dati garanciju da je sigurna.
Prepoznajte da je moć U VAMA! Na vama je izbor da kažete "DA" ili "NE"!


Psihološki trik br. 2 - Izazivanje osećaja krivice i stida kod roditelja
Druga taktika je da učine da se roditelj oseća loše čak i samo zato što postavlja pitanja o vakcinama.
Ovo je veoma moćna psihološka taktika naročito kada je kombinovana sa snagom autoriteta, i to kada ste jedan-na-jedan.
Primeri izazivanja krivice i stida:
Lekri i sestre govore surove stvari roditeljima koji postavljaju pitanja o vakcinama ili ne vakcinišu svoju decu, kao što su:
Vi ste parazit za društvo.
Vi ste neodgovorni.
Vi ste loš roditelj.
Vi niste lekar.
Vaše dete neće moći da ide u školu ako nije vakcinisano.
Vaše dete će umreti bez vakcina "koje spašavaju život".
Vi ugrožavate "imunitet krda".
Dobijate dobrobiti od vakcinacije i ne plaćate cenu (bolesti).
Vi ste "internet mama".
Vi ne razumete nauku.
Nije vas briga za zdravlje vašeg deteta niti za njegovu budućnost.
Vaše neznanje dovodi do toga da se bolesti vraćaju.
Šta možete učiniti ...
Razumite ovakvo ponašanje tačno onako kakvo i jeste: oblik pasivno-agresivnog ponašanja koje dolazi iz nesigurnosti lekara. To je čista emocija.
Mnoge majke nose svoju decu same na kontrole. Neka vaš muž ili dobar prijatelj koji podržava vašu odluku ide sa vama u ordinaciju kod lekara.
Evo nekih pitanja koja možete pitati svog pedijatra. Naravno, koristite sopstvenu pronicljivost:
Možete li mi, molim vas, glasno pročitati i zajedno sa mnom pogledati sastav vakcine koju želite da date mom detetu?
Kako će kombinacija tih sastojaka učiniti moje dete zdravijim?
Ako su vakcine delotvorne, kako će onda moje dete biti pretnja za vakcinisanu decu?
Pošto se svako dete biološki razlikuje, kako znate kada vakcine deluju a kada ne? kako to proveravate?
Koje naučne testove treba obaviti pre i posle vakcinacije da bi se isključilo da moje dete ima negativne posledice vakcinacije?
Ako mom detetu ubrizgate više vakcina odjednom, ako bude reakcija, kako ćete znati koja od vakcina je to izazvala?
Možete li mi pokazati studije o sigurnosti iz kojih ću videti efekte (te i te) vakcine?
Zapamtite: Vaš lekar verovatno neće znati odgovore na ova pitanja i naljutiće se na vas. Ako se razbesne, možete smesta i da osetite psihološki trik br. 4!!!


Psihološki trik br. 3 - Osećaj hitnosti
Ako niste pripremljeni, ovaj treći psihološki trik će vas uhvatiti na iznenađenje. Evo kako ... kada ste u ordinaciji lekara, porođajnoj sali, u hitnoj pomoći itd. lekari će koristiti tu situaciju uz jezik nabijen emocijama - da vakcinišu vaše dete.
Jedno upozorenje: sestre mogu da budu veoma agresivne. One mogu bebi nakon rođenja da ubrizgaju injekciju u svakoj prilici - u naručju majke, a da ne pitaju (meni se to desilo), dok "kupaju" bebu ...
Jedan primer "urgentnosti": Endžino dete je skoro sasvim odseklo prst u nezgodi koja mu se desila kod kuće. Sa tako "visećim" prstom i potrebom da se to reši, lekar u hitnoj pomoći počeo je da vrši pritisak na majku da vakciniše dete na licu mesta! Ako dete ne bi dobilo vakcinu baš tu i baš tada, bilo bi u opasnosti da dobije "bolest opasnu po život". Možete li da poverujete? Ali ona je čvrsto stajala na zemlji i rekla lekaru da je njen sin već dovoljno kroz to prolazio.
Šta možete učiniti ...
Zašto morate dobiti vakcinu na licu mesta? Ako postavljate pitanja i želite da saznate više o toksičnim hemikalijama i opasnim biološkim agensima koji se ubrizgavaju u vaše dete, treba da imate to pravo.
Prepoznajte da vaš lekar koristi emocijama nabijen jezik. Evo nekoliko psihološki ključnih trikova kojih treba da budete svesni kada vaš lekar govori o vakcinama:
Govori o vakcinama kao o "spasiocu života".
Govori o vakcinama da su "bezbedne i delotvorne".
Govori o vakcinama da "nema rizika" ili "veoma mali rizik".
Koristi reči kao što su "smrt", "oslabljivanje" i "smrtna bolest" dok govori o "bolestima koje se sprečavaju vakcinama".
Koristi reči "vakcine" i "imunizacija" naizmenično, kao da one imaju isto značenje.

Psihološki trik br. 4 - Strah od gubitka
Strah od gubitka je za pedijatre postao najomiljeniji.
Ova relativno nova taktika se zove "zapali svog pacijenta" i potiče od Američke Akademije pedijatara. Evo kako ovaj trik radi:
Ako roditelji pitaju o vakcinama ili šta lekar misli o vakcinama, lekar jednostavno kaže roditelju da više ne želi njihov porodični lekar.
Metod dejstvuje ekstremno dobro jer majku stavlja u stresnu situaciju koja se bazira na strahu. Njoj se kaže da vakciniše svoje dete na licu mesta ili će izgubiti svog lekara
Primer: Pedijatar: Izmerili smo i pregledali bebu. Sad će doći sestra sa vakcinom.
Dženi: pre nego što dođe, mogu li da vas upitam par stvari o vakcinama? Malo sam nevozna.
Pedijatar: Naravno. Zbog čega brinete?
Dženi: Malo sam istraživala o sastavu vakcina i ...
Pedijatar: Gde ste tražili informacije?
Dženi: Na internetu ...
Pedijatar: Ne možete verovati svemu što pročitate na Internetu. Tamo ima mnogo loših informacija. Sastojci vakcina su u tako malim količinama da vi nemate zašto da brinete. Zar mislite da bi FDA i CDC dozvolili da bilo šta opasno bude stavljeno u vakcine?
Dženi: Ne znam - sin moje susetke je postao autističan nakon što je vakcinisan. Ona se kune da je to od vakcine i ...
Pedijatar: Vakcine ne uzrokuju autizam! To je naučno opovrgnuto. Vakcine koje spašavaju život su zaštitne. Ne vakcinisati vaše dete je neodgovorno. A sad, ako nemate daljih pitanja, poslaću sestru.
Dženi: zar sve te vakcine odjednom? Može li moj sin danas da dobije samo jednu? Htela bih još da istražim te ostale vakcine pre nego što ih primi sve odjednom. Čula sam da možemo to da uradimo po alternativnom kalendaru (za vakcinaciju).
Pedijatar: Više nemamo šta da razgovaramo. Ako ne zaštitite svoje dete po preporučenim smernicama, zamoliću vas da odmah napustite moju ordinaciju. Ako vaš sin umre od smrtonosne bolesti koja je mogla biti sprečena vakcinom, ja to neću da nosim na svojoj savesti.
Šta možete učiniti ...
Prvo, budite svesni svojih opcija!Šta pedijatri rade? Oni mere vašu bebu - i vakcinišu ih! Da li vas uče kako da je hranite ili kako zdravo da živite? Da li ste ikada pokušali da pitate pedijatra da vam da savet o ishrani? Ako niste ili ne mislite tako ...čitajte dalje.
Mi smo "otpustili" našeg pedijatra kada smo shvatili šta je zapravo radio. Sada posećujemo "prijateljskog" porodičnog lekara, kiropraktičara, nutricionistu, naturopata ...
Dr Robert Mendelson je napisao fantastičnu knjigu da pomogne da prevaziđete mnoge svoje strahove i brige, pod naslovom "Kako da odgajate svoje dete uprkos vašem lekaru".


Psihološki trik br. 5 - Obećanje nade
Lekari "uramljuju" vakcine kao "preventivne mere" a kompletno ignorišu značajnu ulogu bolje ishrane, čuvanje hrane, higijenu ... koji su odigrali svoju ulogu u smanjenju bolesti.
Oni žele da verujete da injekcijama vakcine sa formaldehidom, aluminijumom, MSG i virusima uzgajanim na životinjskom tkivu može sprečiti da vaše dete dobije neku bolest.
To stvarno jeste obećanje, ali pogrešne nade. Evo zašto ...
Lekari primenjuju isti "odgovor" (vakcine) za svako dete, očekujući isti rezultat. Roditelji znaju da svako dete nije biološki isto - znaju li to i lekari? Primer obećanja nade
Čućete omiljeno poređenje vakcina sa pojasevima u automobilu. Lekari će vam reći da ako se vakcinišete to će vas spasti kao i pojas u autu kada doživite saobraćajnu nesreću.
Oni kažu, vakcine rade na isti način - štite vas od svakog budućeg "loma".
Ovde je ostatak priče ...
Šta možete uraditi...
Izgleda zdravorazumski i zaslužuje da se ponavlja: dobro zdravlje ne dolazi kroz vrh igle! Da nastavimo analogiju sa pojasevima. Pojasevi se ne nose samo jednom ili dvaput. Da bi bili efikasni, morate ih vezati svaki put kad sednete u auto. Isto tako, dobro zdravlje zahteva vašu stalnu pažnju.
Evo nekoliko saveta o tome šta možete odmah preduzeti i "vezivati svoj pojas" svaki dan:
Perite ruke 5-6 puta na dan - naročito posle odlaska u kupatilo ili pre nego što pripremate hranu
Pijte čistu vodu
Jedite ili cedite organsko sirovo voće i povrće
pravilno uskladištite i pripremajte svoju hranu
Evo nekih mojih omiljenih izvora:
Istražite kako način ishrane utiče na bolesti. Dva imena: Francis Pottenger i Weston Price.
Pogledajte koliko je pranje ruku važno za smanjenje bolesti: 1847 by Ignaz Semmelweis. http://en.wikipedia.org/wiki/Ignaz_Semmelweis
Razumite koliko skladištenje i pripremanje hrane može biti veliki izvor bolesti
Čitajte novosti naNaturalNews.com i Mercola.com. Slušajte Robert Scott Bell Show.
Preporučujem knjige o vakcinama:Dr. Tenpenny, Dr. Tim O’Shea, and Neil Z. Miller.
Takođe link za preko 97 knjiga o vakcinama http://vactruth.com/vaccine-books
I na kraju, upoznajte se sa svojim pravima i zakonima na osnovu kojih možete tražiti izuzeće od vakcina.

ZAKLJUČAK
Doktori navaljuju za vakcine - i mnogi koriste kombinaciju ili sve psihološke trikove koji su gore nabrojani. Neki nisu svesni manipulacije - a roditelji koji to ne očekuju su još osetljiviji na taj pritisak.
I na kraju, jedini način da na nas ne utiču ovi trikovi jeste da budemo informisani - čitajte knjige i ostalu literaturu. Informacije će vam dati poverenje i hrabrost koji su vam potrebni da se suprotstavite emocionalnim lekarima.
Nisam navela sve trikove - tako, ako znate još koji i imate priču koju želite da ispričate - podelite je sa nama.

http://vactruth.com/2012/12/18/5-powerful-psychological-triggers/

Admin
Admin

Broj poruka : 64
Datum upisa : 15.03.2015

Pogledaj profil korisnika http://autizam.forumsr.net

Nazad na vrh Ići dole

Re: Vakcine, negativne posledice vakcina i sve o vakcinama

Počalji od Admin taj Pon Mar 16, 2015 10:49 pm


LEKARSKA GARANCIJA KOJOM SE POTVRĐUJE BEZBEDNOST VAKCINA


Ja,
(lekarovo ime i prezime) ___________ ,
(stepen obrazovanja) ___________ ,
sam lekar ovlašćen za obavljanje zdravstenih, medicinskih poslova i dužnosti u državi
___________ .

Radim u:
(ime zdravstvene ustanove) ___________ ,
a identifikujem se:
(vrsta i broj dokumenta) ___________ .
Moja uža specijalnost u medicini je: ___________ .

Temeljno razumem i u potpunosti sam svestan rizika i koristi svih lekova koje sam propisao ili preporučio mojim pacijentima.

U slučaju:
(ime i prezime pacijenta) ___________ ,
(starost) ___________ ,

koga sam lično pregledao, pronašao sam da postoje neki rizični faktori koji opravdavaju preporučeno vakcinisanje.

Sedi popis navedenih rizičnih faktora i vakcina koja će pacijenta zaštititi od njih:

Rizični Faktor ___________
Vakcina ___________
Rizični Faktor ___________
Vakcina ___________
Rizični Faktor ___________
Vakcina ___________
Rizični Faktor ___________
Vakcina ___________
Rizični Faktor ___________
Vakcina ___________
Rizični Faktor ___________
Vakcina ___________
Rizični Faktor ___________

Svestan sam i znam da vakcine obično sadrže mnoga od ovih sredstava:

- aluminijum hidroksid
- aluminijum fosfat
- amonijak sulfat
- amphotericin B
- životinjska tkiva: svinjsku krv, konjsku krv, zečji mozak,
- pseći bubreg, bubreg majmuna,
- pileći embrion, kokošje jaje, jaje od patke
- teleći serum
- betapropiolactone,
- fetalni goveđi serum
- formaldehid
- formalin
- želatin
- glicerol
- diploidne ljudske ćelije (poreklom iz abortiranog fetalnog tkiva)
- hidrolizirani želatin
- živin spoj timerosal (thimerosal, Merthiolate)
- monosodium glutamat (MSG)
- neomicin
- neomicin sulfat
- fenol crveni indikator
- phenoxyethanol (antifriz)
- kalijum difosfat
- kalijum monofosfat
- polimksin B
- polisorbat 20
- polisorbat 80
- hidrolizat kazeina iz svinjskog pankreasa
- ostatci MRC5 proteina
- sorbitol
- tri-n-butyl fosfate
- vero stanice, kontinuirana linija majmunovih bubrežnih ćelija
- krv ovaca.

Ovim garantujem da su ovi sastojci sigurni za ubrizgavanje u telo mog pacijenta.
Istraživao sam izveštaje koja tvrde upravo suprotno, kao na primer ona da živin spoj timerosal uzrokuje ozbiljna neurološka i imunološka oštećenja.

Svestan sam i znam da su neke vakcine kontaminirane sa majmunskim virusom (Simian Virus 40 - SV 40).

Ovim garantujem da vakcine koje koristim u obavljanju svog posla ne sadrže virus SV 40 ili bilo koje druge žive viruse, ili garantujem da SV-40 virus ili bilo koji drugi virusi sadržani u vakcini ne predstavljaju nikakav rizik za mog pacijenta.

Ovim takođe garantujem da vakcina koju preporučujem za negu

(ime i prezime pacijenta) ___________ ,

ne sadrže nikakva tkiva abortiranih ljudskih beba (poznatijih kao fetusi).

U cilju zaštite zdravlja mojih pacijenta, poduzeo sam sledeće korake kako bi mogao garantovati da vakcine koje koristim ne sadrže štetne sastojke.

Poduzeti Koraci: ___________________________
________________________ __
________________________ __
________________________ __
________________________ __ .

Lično sam proučio izveštaje koje su primile nadležne institucije za kontrolu vakcina, i moje je stručno mišljenje da su vakcine koje preporučujem, sigurne za upotrebu kod dece mlađe od 5 godina.

Svestan sam da će oko 60% pacijenata koji su primili vakcinu protiv Hepatitis-a B, izgubiti detektabilna antitela na Hepatitis B u roku od 12 godina.

Znam da je u sistemu VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System) 1996 godine, samo 54 slučaja hepatitisa B u uzrastu 0-1 godina bilo prijavljeno CDC-u (Centers for Disease Control and Prevention).

Znam da je u VAERS-u bilo ukupno 1.080 izvještaja o nepovoljnim reakcijama na Hepatitis B vakcinu u 1996 godini, u uzrastu 0-1 godina, sa priavljenih 47 smrtnih slučajeva.

Jasno mi je da 50% pacijenata koji sretnu Hepatitis B, ne razvija simptome nakon izloženosti.

Jasno mi je da će 30% pacijenata razviti simptome obične prehlade i steći doživotni imunitet.

Jasno mi je da će 20% pacijenata razviti simptome ove bolesti, ali i da će se 95% potpuno oporaviti i razviti doživotni imunitet.

Shvatam da će 5% pacijenata koji su izloženi Hepatitisu B postati hronični nosioci bolesti.

Shvatam da će 75% od hroničnih nosioca bolesti živeti s asimptomatskom infekcijom i da će samo 25% od hroničnih nosioca bolesti dobiti hronične bolesti jetre ili karcinom jetre, 10-30 godina nakon akutne infekcije.

Izvršena su sledeća naučna istraživanja i dokazala sigurnost Hepatitis B vakcina kod dece mlađe od 5 godina.

________________________ __
________________________ __
________________________ __
________________________ __
________________________ __ .

Kao dodatak na preporučene vakcinacije zbog zaštite od gore navedenih rizičnih faktora, preporučio sam osim vakcinisanja i druge mere za zaštitu zdravlja mog pacijenta od spomenutih rizičnih faktora.

________________________ __
________________________ __
________________________ __
________________________ __
________________________ __ .

Potpisujem ovu garanciju svojom slobodnom voljom, posle savetovanja i konsultovanja s nadležnim pravnim savetnikom

(ime i prezime pravnog savetnika) ___________ .

Potpisujem ovu lekarsku garanciju o sigurnosti vakcinisanja mog pacijenta u skladu s mojim profesionalnim sposobnostima da obavljam lekarsku praksu.

Ime i prezime lekara: ___________ ,
Lekarov potpis: ___________ ,
Svedok: ___________ ,
Datum i mesto:___________ .

Admin
Admin

Broj poruka : 64
Datum upisa : 15.03.2015

Pogledaj profil korisnika http://autizam.forumsr.net

Nazad na vrh Ići dole

Re: Vakcine, negativne posledice vakcina i sve o vakcinama

Počalji od Admin taj Pon Mar 16, 2015 11:05 pm

Svedočenje jedne majke (Sara Popčetović) deteta koje je nakon Pentaxim vakcine obolelo od autizma

https://www.youtube.com/watch?v=QTnAW4vc3eM

Admin
Admin

Broj poruka : 64
Datum upisa : 15.03.2015

Pogledaj profil korisnika http://autizam.forumsr.net

Nazad na vrh Ići dole

Re: Vakcine, negativne posledice vakcina i sve o vakcinama

Počalji od Admin taj Čet Mar 26, 2015 9:08 am


Admin
Admin

Broj poruka : 64
Datum upisa : 15.03.2015

Pogledaj profil korisnika http://autizam.forumsr.net

Nazad na vrh Ići dole

Re: Vakcine, negativne posledice vakcina i sve o vakcinama

Počalji od Admin taj Uto Mar 31, 2015 7:32 pm

Drage dame i gospodo,

sada mi je jasnije zašto svi roditelji autistične dece ne izađu hrabro i javno da progovore na temu veze vakcine-autizam. Vidim da oni koji progovore protiv vakcina bivaju izvrgnuti javnom ruglu i sramu. Postavlja se pitanje da li je to njima potrebno? Pored bola koji preživljavaju zbog svoje sopstvene dece, da li je njima još potreban i bol koji im nanosi društvo? Jedini cilj tih jadnih roditelja je da upozore ostale na jamu u koju mogu da upadnu.

Kada se mator čovek razboli, to je njegov problem u koji se najčešće sam uvali. Međutim kada se dete razboli, teško je opisati roditeljski bol. Taj bol može se samo naslutiti i to delimično u tragovima. Objasniti je nemoguće dok se ne doživi. Ceo život pada u vodu i sve deluje besmisleno. Čoveku izgleda kao da je ceo život srljao u svoju najveću propast. Nikome ne želim da se u uveri u taj bol.

Vidim da su roditelji u SAD-u otišli najdalje u zaštiti svoje dece od vakcinacije. Tamo je borba mnogo ozbiljnija nego ovde. Čujte šta kažu roditelji pa onda nastavite da se rugate, sudite i osuđujete.

Prvo su propaganda i zvanična medicina jasno iznele stav:
https://www.youtube.com/watch?v=WsLuR3X6cpg


To je pokrenulo lavinu roditelja ogorčenih nakon gornjeg klipa:

https://www.youtube.com/watch?v=-Ax2TWFA7Lo


https://www.youtube.com/watch?v=TptMaooApPE


https://www.youtube.com/watch?v=J3k9HC76WnU


https://www.youtube.com/watch?v=hoxbFgqP_YA


https://www.youtube.com/watch?v=H1MhMB2ZUys


Medicinska sestra (RN - Registered Nurse). Njen unuk je platio školu. Na kraju iskreno kaže, ne bih verovala da nisam doživela:
https://www.youtube.com/watch?v=cUX3b3nhgZQ


Još jedna medicinska sestra (RN - Registered Nurse). Njena kćerka je platila školu:
https://www.youtube.com/watch?v=HnIFQnOYPxs


Kako izgleda živeti sa autizmom:
https://www.youtube.com/watch?v=AQaOc2rr2ag


Možete pogledati još mnogo roditelja na kanalu:
https://www.youtube.com/channel/UCFCrfK5rP_B6huriP1hLApw/videos?sort=p&flow=grid&view=0

Stvari oko vakcina kreću se sporo kao kod duvanske industrije. Ooo kako je to moćna industrija i mafija bila... Teško je bilo poverovati kada jedan čovek kaže "dobio sam rak zbog cigara". Teško je bilo poverovati čak i kada mnogo ljudi i mnogo lekara kažu da pušenje izaziva bolesti. Medicina je za pušenje govorila isto što i danas za vakcine: "NIJE DOKAZANO! NE POSTOJI NIJEDNA OZBILJNA STUDIJA!". Imali smo ozbiljnu medicinu, klinike, lekare koji su sve znali kao što imamo i danas. Opet je bilo teško dokazati nešto što je danas tako očigledno i što svako dete zna. Niko nije mario nizašta. Duvanska industrija je išla čak dotle da je potplaćivala medicinu da pravi lažne izveštaje u korist pušenja. Sećate se, mnogo godina je trebalo da prođe da bi se celokupna mašinerija pokrenula od dna do vrha i promenila stvarnost. Počelo je sa isplatom odšteta u SAD-u zbog bolesti izazvanih pušenjem. Onda su krenuli postepeno da sele proizvodnju na istok. Zatim su zabranjene reklame na TV-u, pa reklame na trkama formule 1. Tu je bio početak kraja duvanske propagande. Sada na svakoj paklici cigareta piše: "Pušenje ubija. Duvanski dim šteti ljudima u vašoj okolini". Natpisi su postepeno ublaženi, ranije je pisalo: "Pušenje izaziva rak pluća, rak usne, rak jezika, rak glasnih žica"... još mnogo vrsta raka. "Pušenje prouzrokuje bolesti srca i infarkt". Pušenje može oštetiti plod tokom trudnoće... Verovali vi ili ne, postoje i danas ljudi koji ne veruju u ovaj natpis iako stoji na svakoj kutiji cigareta – to je većina pušača!

Dokazi postoje ali nedokazanima je teško dokazati sve dok se sami ne uvere.

Admin
Admin

Broj poruka : 64
Datum upisa : 15.03.2015

Pogledaj profil korisnika http://autizam.forumsr.net

Nazad na vrh Ići dole

Re: Vakcine, negativne posledice vakcina i sve o vakcinama

Počalji od Admin taj Uto Mar 31, 2015 7:35 pm

Opa!

Zamislite ovo ljudi moji, zar ni građani amerike ne veruju u spasitelje sa vakcinama.

Ovo su vesti na CNN-u od 04.02.2015.
Evo šta kažu roditelji:
http://edition.cnn.com/videos/health/2015/02/04/ac-dnt-tuchman-why-we-dont-vaccinate.cnn/video/playlists/vaccination-debate/

http://edition.cnn.com/videos/tv/2015/02/04/exp-erin-dnt-simon-mom-explains-why-she-opposed-to-vaccines.cnn/video/playlists/vaccination-debate/

Da li je moguće da su roditelji toliko zli i glupi? Zar žele da im se deca zaraze? Da li neko može da objasni? Šta se dešava sa čovečanstvom? Zašto ovi ljudi ne veruju zdravstvenom sistemu? To su američki roditelji. Dakle nije u pitanju zatucanost.

Zato se oglasio i predsednik Obama:
http://edition.cnn.com/videos/tv/2015/02/02/bts-lv-obama-vaccinations-measles-outbreak-nbc-today-show.cnn/video/playlists/vaccination-debate/

Autizam kuca na svaka pedeseta vrata u americi... Možda treba pitati i Klintona za mišljenje. Možda nam i on poruči da se vakcinišemo, a možda bi i on trebao da se vakciniše zajedno sa Hilari. Vakcina ne može da im naškodi.

Na Beverli Hilsu stopa vakcinisanosti dece je 21%, a u Liberiji u Africi je 72%. Da li je moguće da su roditelji sa Beverli Hilsa gluplji od roditelja u Africi. Naša statistika se nažalost naginje prema Africi:
http://edition.cnn.com/videos/us/2014/10/03/ctn-pkg-lah-californias-wealthiest-anti-vaccine.cnn/video/playlists/vaccination-debate/

Treba pitati i naše lekare da li se vakcinišu od gripa svake godine. Vakcina protiv gripa je takođe namenjena za "jačanje" imuniteta.

Amerikance ne zanima gde može da se kupi Infanrix, Pentaxim i  Priorix u Beogradu i Novom Sadu? Šta činiti? Panika nije tako strašna na Beverli Hilsu iako je i tamo jedna od najtežih epidemija u istoriji.

Admin
Admin

Broj poruka : 64
Datum upisa : 15.03.2015

Pogledaj profil korisnika http://autizam.forumsr.net

Nazad na vrh Ići dole

Re: Vakcine, negativne posledice vakcina i sve o vakcinama

Počalji od Admin taj Čet Apr 02, 2015 7:40 pm

http://i60.tinypic.com/15x76u9.jpghttps://www.facebook.com/groups/1563091740629871/
Roditelji i gradjani Srbije udružuju se 5. aprila, u podne, na trgu Nikole Pasica u Beogradu, da mirnim skupom izraze zabrinutost i neslaganje sa PRISILNOM VAKCINACIJOM DECE i NEUSTAVNIM ZAKONOM O OBAVEZNOJ VAKCINACIJI STANOVNIŠTVA koji inkriminiše roditelje koji odbijaju da život i zdravlje svoga deteta izlože riziku i opasnostima vakcinacije.
Pozivajući se na Ustav RS, Nepovredivost fizičkog i psihičkog integriteta Član 25. "Fizički i psihički integritet je nepovrediv. Niko ne može biti izložen mučenju, nečovečnom ili ponižavajućem postupanju ili kažnjavanju, niti podvrgnut medicinskim ili naučnim ogledima bez svog slobodno datog pristanka"; Konvenciju o zaštiti ljudskih prava i dostojanstva ljudskog bića u pogledu primene biologije i medicine, član 5. "Zahvat koji se odnosi na zdravlje može se izvršiti samo nakon što je lice na koje se zahvat odnosi o njemu informisano i dalo slobodan pristanak na njega. To lice može slobodno i u bilo koje vreme povući svoj pristanak."; i Zakon o zaštiti prava pacijenata, član 11. (1) "Pacijent ima pravo da od nadležnog zdravstvenog radnika blegovremeno dobije obaveštenje, koje mu je potrebno kako bi doneo odluku da pristane ili ne pristane na predloženu medicinsku meru." Član 2. (2) "Medicinska mera je zdravstvena usluga koja se pruža u preventivne, dijagnostičke, terapijske i rehabilitacione svrhe"... MI, slobodni i miroljubivi građani SUVERENE zemlje Srbije,

ZAHTEVAMO:

1. UKIDANJE MANDATORNE VAKCINACIJE
2. UKIDANJE KAZNI RODITELJIMA I ZAKONSKIM STARATELJIMA KOJI ODBIJAJU VAKCINACIJU SVOJE DECE
2. POŠTOVANJE LJUDSKIH PRAVA NA IZBOR I SLOBODNU VOLJU KOJE GARANTUJE USTAV RS, MEDJUNARODNE KONVENCIJE I ZAKON O ZAŠTITI PRAVA PACIJENATA
4. SVEOBUHVATNO, PRAVOVREMENO I ISTINITO INFORMISANJE GRADJANA O BEZBEDNOSTI, EFIKASNOSTI I NEOPHODNOSTI VAKCINACIJE
5. PRIJAVLJIVANJE NUSEFEKATA VAKCINACIJE
6. UTVRDJIVANJE KRIVIČNE, MATERIJALNE, PROFESIONALNE I MORALNE ODGOVORNOSTI INSTITUCIJA I POJEDINACA ZASLUŽNIH ZA SVE NEDUŽNE ŽRTVE VAKCINACIJE I DECU OŠTEĆENU VAKCINAMA
7. JAVNO IZVINJENJE RODITELJIMA, GRADJANIMA I LEKARIMA KOJI SE BORE ZA ISTINU O VAKCINAMA

Admin
Admin

Broj poruka : 64
Datum upisa : 15.03.2015

Pogledaj profil korisnika http://autizam.forumsr.net

Nazad na vrh Ići dole

Re: Vakcine, negativne posledice vakcina i sve o vakcinama

Počalji od Admin taj Čet Apr 02, 2015 7:45 pm

poruke za transparente!

• Stop farmako fasizmu u Srbiji.
• Stop medicinskoj mafiji!
• Moje dete nije procenat!
• Nasa deca nisu statistika!
• 1 u 50 vakcinisanih oboleva od autizma!
• Stop epidemiji autizma od vakcina
• Vakcine izazivaju autizam
• Ziva je otrov a ne lek
• Moje dete nije drzavno
• Stop farmaceutskoj mafiji
• Sednice Odbora- fasizam a ne demokratija
• Srbija nije Pakistan
• Stop prisilnoj vakcinaciji

• Farmako lobisti napolje iz skupstine
• Stop lazima I cenzuri medija
• Znamo sve! a Odbor na casove interneta
• Trazimo zastitu drzave od farmako lobija
• Ne damo izmenu ustava I zakona koji nas brane od farmako mafije
• U Evropi je vakcinacija neobavezna
• Evropo upomoc
• Kraba, nepostojeca epidemija svinjskog gripa, odbor, helikopter-dostaje vise!
• Vakcinisite odbor decijim vakcinama!
• Odbor ne zastupa narod vec mediko mafiju
• Autizam: 1 od 50 vakcinisane dece!
• Dole Farmako fasizam

• Stop prisilnoj vakcinaciji
• Necemo spric Ausvic
• Ostavke mafije u belim mantijama
• Za pravo izbora kao u Evropi
• Farmakomafija je rak Srbije
• Dole vakcino diktaturi odbora
• Teski metali ne lece vec izazivaju bolest
• Ubodi pa leci
• Posteni lekari - dosta ste cutali
• Vakcine su medicinski eksperiment
• Moje dete nije vasa statistika “nezeljenih posledica”
• Citajte uputstva vakcina I nuspojave: autizam, dijabetis, leukemija,iznenadna smrt…
• Otkad je to ziva iz vakcina lek?

• USA platila 2.7 milijarde $ ostecenima od vakcina
• 2014 Engleska isplacuje 60 miliona funti odstete od vakcina

• A nasi lekari lobisti se prave ludi
• Kraba, lazna epidemija svinjskog gripa, Odbor, helikopter-dosta nam jelazi
• Ostavke farma lobista
• ODBOR = OTPOR
• ODBOR - Ostavke i ukidanje imuniteta
• Stop medicinskoj inkviziciji-Ipak se okrece
• Posteni lekari setite se hipokratove zakletve
• Vakcinisite Odbor!
• Informacije pre vakcinacije
• Procitaj o vakcinama pre vakcinacije pa odluci
• Dosta lazi o bezbednim vakcinama
• Ne damo decu da ih trujete vakcinama – citajte deklaracije


Admin
Admin

Broj poruka : 64
Datum upisa : 15.03.2015

Pogledaj profil korisnika http://autizam.forumsr.net

Nazad na vrh Ići dole

Re: Vakcine, negativne posledice vakcina i sve o vakcinama

Počalji od Admin taj Sre Apr 08, 2015 10:58 am


Admin
Admin

Broj poruka : 64
Datum upisa : 15.03.2015

Pogledaj profil korisnika http://autizam.forumsr.net

Nazad na vrh Ići dole

Re: Vakcine, negativne posledice vakcina i sve o vakcinama

Počalji od Admin taj Čet Apr 30, 2015 6:13 pmhttp://direktno.hr/en/2014/direkt/13884/Sladoljev-Epidemije-nema-pritisci-su-nezakoniti-cjepiva-u-iglama-divlja%C5%A1tvo.htm

Sladoljev: Epidemije nema, pritisci su nezakoniti, cjepiva u iglama divljaštvo
Cijepe li bebe jer će se neodgovorno spolno ponašati, jesu li cijepljenje i autizam povezani, zastrašuju li mediji roditelje? Komentira dr. Sladoljev

Datum objave: 30.04.2015 | 08:14 Autor: Marja Čolak
Imunolog dr. Srećko Sladoljev za direktno.hr komentira najnovija događanja oko obveznog cijepljenja u Hrvatskoj. Sladoljev je o agresivnoj kampanji farmaceutske industrije upozoravao još prije šest godina, suspendiran je s radnog mjesta u Imunološkom zavodu i prijavljen policiji i DORH-u za širenje glasina.Od tada do danas se svijest o rizicima cijepljenja u našoj zemlji značajno povećala. No s tim su narasli i pritisci državnih i gradskih institucija te masovno (institucionalno i medijsko) zastrašivanje roditelja koji ne žele cijepiti. Tako se ovih dana roditeljima djece koja nisu potpuno procijepljena prijeti ispisom iz vrtića, a djeci koja se tek trebaju upisati, to je onemogućeno, što je na rubu kršenja ljudskih prava. Što o svemu kaže neupitni autoritet za pitanje cjepiva u Hrvatskoj, pročitajte u nastavku.

Vlada li u Hrvatskoj epidemija ospica kako se prezentira u medijima i je li situacija dovoljno ozbiljna za ogroman pritisak kakav ovih dana zdravstvene institucije vrše na roditelje koji ne cijepe djecu i na vrtiće?

Epidemije nema. Pratim što se zbiva u zemlji i za epidemiju bih čuo. Štoviše, svi bismo morali čuti, obzirom da je dužnost ministra da je obznani puku. Bar je tako propisano Zakonom o zaštiti pučanstva. Na skupu održanom u Školi narodnog zdravlja „Andrija Štampar“ radi loših prehrambenih navika, ministar je preko medija „proglasio“ epidemiju nezdrave hrane u Hrvatskoj. Ospice nije spomenuo. Sve je organizirao Hrvatski zavod za javno zdravstvo na čiji prijedlog ministar i proglašava epidemiju. Ne vjerujem da je bilo previda. U Hrvatskoj nije proglašena niti opasnost od epidemije. Mogu zaključiti da su pritisci o kojima govorite nezakoniti.


Srećko Sladoljev
Srećko Sladoljev
Kolike razmjere bi širenje ospica trebalo poprimiti da bi se proglasila epidemija? Koliki stupanj oboljelosti bi morao nastupiti da bi ministar proglasio epidemiju?

Da bi se proglasila opasnost od epidemije, broj tjednih pobola morao bi doseći neki epidemijski prag. Znam koji je za gripu, ali za ospice ne znam. Ne znam ni da li je određen? Obzirom da se kroz zakone možete svašta „provući“, epidemija bi se tehnički mogla proglasiti i u dva slučaja zaraze.  

Što ovaj nedostatak komunikacije na relaciji ministar – Zavod za javno zdravstvo Andrija Štampar govori o stanju zdravstva u Hrvatskoj?

O stanju i smjeru kojim ide zdravstvo u Hrvatskoj više vam može reći prijedlog novog Zakona o zdravstvenoj zaštiti čije se usvajanje traži po hitnom postupku. Taj zakon povećat će nerad, nejednakost i nepravednosti u zdravstvu, neće otkloniti već će ustrajati na nedosljednostima u izgradnji zdravstva, na njegovoj necjelovitosti, tolerirat  će sukob interesa, nijekati korupciju, neće rješavati probleme, ali će ustrajati na političkom upravljanju. Stručniji od mene drže da će Zakon gurnuti hrvatsku medicinu u šarlatanstvo (tu spada i zastrašivanje javnosti), da će pogodovati kapitalu na štetu javnog zdravstva i sve bi to trebalo ići po hitnom postupku. Radi se o prvorazrednoj obmani. Građane se poziva na javnu raspravu a prijedlog zakona ne možete naći na stranicama Ministarstva! Hitnost se pravda potrebom usklađenja s EU makar se radi o direktivi EEZ-a iz 1989. g.! Novi Zakon o zdravstvenoj zaštiti ne priznaje zdravstvo kao sustav koji se bavi neželjenim događajima u zajednici (bolešću!), slično čime se npr. bave vojska, policija, vatrogastvo ili gorska služba spašavanja. Ove djelatnosti ne možete privatizirati i očekivati da bi služile temeljnoj svrsi. Isto važi i za financije.

Koliko su ospice zapravo opasne? U medijima svjedočimo zastrašujućim izjavama pedijatara kako 17 posto oboljelih ima jednu ili više komplikacija – među njima su upala mozga, upala pluća, etc. S druge strane, gotovo uopće se piše o iskustvima roditelja čija su djeca bez  većih problema i posljedica preboljela ospice.

To je individualno. Svakako ih je bolje izbjeći. Kao dijete prebolio sam ospice makar sam bio cijepljen. Ne sjećam se da se zbog toga netko posebno zabrinuo. Liječnik je rekao „mali ima ospice“ i to je bilo sve. Ospice su bile nešto normalno. Događale su se makar smo gotovo svi bili cijepljeni

U usporedbi rizika od nuspojava cjepiva i rizika od obolijevanja od ospica i komplikacija bolesti, gdje je veći postotak rizika? U kojem slučaju roditelj više riskira i gdje su moguće teže, a gdje češće negativne posljedice – cijepljenjem ili necijepljenjem?

Umjesto odgovora, citirat ću upozorenje o mogućim posljedicama cjepiva koje je nedavno odobrio HALMED, cit. „Neurološki poremećaji u primjeni TRIPACELA. Američki medicinski institut (IOM) pronašao je dokaz o uzročno posljedičnoj povezanosti između tetanusnog toksoida i brahijalnog neuritisa i Guillain-Barré sindroma (GBS). Ako se GBS pojavi unutar 6 tjedana nakon cijepljenja cjepivom koje sadrži tetanusni toksoid, odluka o primjeni TRIPACELA ili bilo kojeg cjepiva koje sadrži tetanusni toksoid treba se bazirati na pažljivoj procjeni potencijalnih koristi i mogućih rizika od cijepljenja. HALMED ODOBRENO“. Prosvijetlite me. Tko će „pažljivo procijeniti“, tko imati „potencijalne koristi“, a tko će „snositi rizike“? I sve nakon što je dijete oboljelo od GBSa? Zar ovo nije zastrašujuće?

Hrvatski mediji u većini slučajeva prenose izjave pedijatara koji s neodobravanjem gledaju na informiranje roditelja na društvenim mrežama, tvrde da se na internetu ''nekritički piše protiv cijepljenja''. Tako primjerice pedijatrica iz Metkovića dr. Ksenija Kaleb za Slobodnu Dalmaciju od 28. travnja tvrdi kako cijepljenje i autizam nisu povezani, odnosno da povezanost nije dokazana nijednim stručnim radom. Je li to točno?

Hm, baš me zanima kako bi dr. Kaleb dizajnirala pokus kojim bi izravno istražila povezanost cjepiva i autizma u ljudi? Tko bi ta ispitivanja odobrio? Koji bi roditelj pristao da mu dijete bude dio eksperimenta? Čudno mi je da zdravstvena zajednica s  toliko žuči brani pedigre sumnjivih cjepiva, a nimalo ne propituje razloge eksplozivnog porasta autizma i autoimunih oboljenja svojih štićenika u posljednjih tridesetak godina? Za autizam smo čuli kada je snimljen film Kišni čovjek, a  danas je „rainman“ u svačijem susjedstvu. Između autizma i cijepljenja postoje poveznice. Tumačenje kako se autizam samo umjetno povećao zbog bolje dijagnostike, ne može objasniti činjenicu da se broj autistične djece u zadnje tri godine povećao za 70 posto iako dijagnostika otad nije napredovala? Da, rađeni su pokusi na životinjama. Štakori u cijepnom režimu, za razliku od kontrolnih, pokazali su znakove asocijalnog ponašanja.

Dr. Kaleb smatra i da vrtići nikako ne bi smjeli upisati niti jedno necijepljeno dijete, osim ako ima kontraindikaciju. Slažete li se s ovom izjavom? Je li ovakav stav pedijatara opravdan i ispravan?

Sa stavom se ne slažem. Niti je opravdan niti ispravan. Takav stav samo pojačava sumnje u učinkovitost cjepiva. Objasnite mi kako necijepljeno dijete može dokinuti zaštitni učinak cjepiva cijepljenom djetetu?  Jutarnji list od 28. travnja prenosi izjavu dr. Mirjane Lane Kosanović-Ličine iz Odjela za epidemiologiju zaraznih bolesti u zagrebačkom Zavodu za javno zdravstvo Andrija Štampar, kako oko 4 posto vrtićke djece u Zagrebu nije cijepljeno, a ''naš cilj je da ih ne bude više od 1 posto, jer to jamči da neće doći do epidemija''. Jesu li ove tvrdnje točne i koliki minimalni postotak procijepljenosti bi, po vašem mišljenju, trebao biti u vrtićima?

Neka mi kompetentni onda objasne čemu pozivaju ljude da se cijepe protiv egzotičnih bolesti kada se odluče putovati u daleke zemlje obzirom da se uključuju u populaciju koja je slabo ili uopće nije cijepljena? Temeljna ideja cjepiva je individualna zaštita cjepljenika. Dr. Edward Jenner tako je i otkrio cijepljenje krajem 18. stoljeća. Beznačajna populacija londonskih mljekarica koja je preko vimena bila u kontaktu s kravljim boginjama nije obolijevala od ljudskih boginja makar je bila otok u moru necijepljene populacije! Cijepljeni bi trebali štititi necijepljene. Moderni pedijatri pokušavaju nam sada reći kako je necijepljeno dijete, a ne neučinkovito cjepivo, krivo što je oboljelo cijepljeno dijete!? Prije dosta godina u jednoj saveznoj američkoj državi izbila je epidemija ospica iako je 80 post djece bilo cijepljeno. Među oboljelima bilo je i oko 80 posto cijepljene djece. Objasnili su da je problem u tome što je cijepni obuhvat bio premalen pa su ga povećali na 95 posto. Rekli su – e sad je sigurno! Prema podacima koje ste mi dali, u zagrebačkim vrtićima 96 posto djece je cijepljeno!? Čini se da sada niti to nije dovoljno, pa bi obuhvat trebalo povećati na 99 posto da bi cijepljenje bilo učinkovito. Svašta. Zaista svašta.

Kako komentirate način izvještavanja hrvatskih mainstream medija o obvezi cijepljenja u Hrvatskoj navodnoj epidemiji ospica i informiranju o svim dobrim i lošim stranama cijepljenja?

Već sam rekao što mislim. Morate razumjeti da takve emisije ne slušam. Mogućnost stjecanja imuniteta umjetnim putem je neupitna. Međutim to se ne smije raditi iglom. Cjepiva u injekcijama zdravstveno su divljaštvo i to će medicinska znanost kad – tad priznati.


Srećko Sladoljev
Srećko Sladoljev u mladim danima
Kako komentirate obvezu cijepljenja u Hrvatskoj? O čijim je stvarno interesima tu riječ?

U čijem je interesu cijepiti dijete protiv hepatitisa B odmah po rođenju? Bolest se prenosi isključivo krvlju, dakle ili spolnim putem ili nečistom iglom, a cjepivo štiti do 7 godina. Da li cijepni lobi možda očekuje da bi se već trogodišnjaci neodgovorno spolno ponašali i fiksali? U čemu vide interes djece da se cijepe s HepB?

Tko bi trebao preuzeti odgovornost za pojavu nuspojava cjepiva i eventualnu smrt? Nedavno je na Rebru zabilježen slučaj smrti djeteta nakon cijepljenja. Liječnici tvrde da to nije moguće povezati ni dokazati? Je li to točno? Što roditelji umrlog djeteta mogu poduzeti i kome se obratiti?

Nedvojbeno su odgovorni Svjetska zdravstvena organizacija i nacionalna zdravstva jer bi morali znati kako se stječe prirodni imunitet. Da bi bila sigurna, cjepiva treba uskladiti prirodnim mehanizmima. Cjepiva u šprici neusklađena su i otuđena. Našu oholost kako ćemo prirodu pokoriti, kako će nam se priroda „pokloniti“ – plaćaju djeca,  plaćaju najneviniji kroz sve veći pobol od složenih bolesti u čijoj je pozadini uvijek autoimuni poremećaj. Odakle toliko multiple skleroze, šećerne bolesti, autizma, ALS-a, iznenadnih dojenačkih smrti i sl.? Što je okidač? U ovom trenutku sigurna cjepiva najvažnije su pitanje suvremene medicine, a njime se nitko ne bavi osim odgovornih roditelja.

Admin
Admin

Broj poruka : 64
Datum upisa : 15.03.2015

Pogledaj profil korisnika http://autizam.forumsr.net

Nazad na vrh Ići dole

Re: Vakcine, negativne posledice vakcina i sve o vakcinama

Počalji od Admin taj Pon Maj 04, 2015 12:20 am


Admin
Admin

Broj poruka : 64
Datum upisa : 15.03.2015

Pogledaj profil korisnika http://autizam.forumsr.net

Nazad na vrh Ići dole

Re: Vakcine, negativne posledice vakcina i sve o vakcinama

Počalji od Admin taj Pon Maj 04, 2015 12:23 am


Admin
Admin

Broj poruka : 64
Datum upisa : 15.03.2015

Pogledaj profil korisnika http://autizam.forumsr.net

Nazad na vrh Ići dole

Re: Vakcine, negativne posledice vakcina i sve o vakcinama

Počalji od Admin taj Sre Maj 20, 2015 12:22 am


Admin
Admin

Broj poruka : 64
Datum upisa : 15.03.2015

Pogledaj profil korisnika http://autizam.forumsr.net

Nazad na vrh Ići dole

Re: Vakcine, negativne posledice vakcina i sve o vakcinama

Počalji od Admin taj Sre Okt 21, 2015 9:08 pmnovosti.rs....... Link za originalnu vest - Večernje Novosti

VAKCINA RUSKI RULET?
Porodica iz Sivca tvrdi: Sin nam izgubio govor zbog MMR-a!
Zoran Rajić | 13. oktobar 2015. 20:45 | Komentara: 66
Jelena i Ljubinko Mijatov između straha od imunizacije zbog negativnog iskustva, i zakona. Lekari: Svaki lek nosi rizik

Testom mirisa moguća dijagnostika autizma već kod beba?

Vakcine u ćorsokaku

RODITELjI Jelena i Ljubinko Mijatov iz Sivca ne dopuštaju da njihovo dvoje dece prima bilo kakvu vakcinu, uprkos naređenju sanitarne inspekcije. Kao razlog navode štetne posledice vakcinacije njihovog mlađeg, sada sedmogodišnjeg deteta, koje je obolelo od disfazije, nedovoljno razvijenog govora za njegov uzrast. Iako niko od lekara ne navodi šta je uzrok, roditelji su ubeđeni da je poremećaj nastupio nakon što je njihov sin Miloš, koji je tada imao godinu i po, dobio MMR vakcinu protiv malih boginja, rubeola i zaušaka.


- On je pre toga normalno pričao, recitovao pesmice, imitirao životinje i dedu kako kašlje, a posle vakcinisanja je izgubio govor i kontakt sa svetom. Zaboravio je sve što je znao. Nije nas više gledao u oči, a meni je tek pre dve-tri godine ponovo rekao mama. Vodili smo ga kod lekara, koji su tvrdili da je lenj i da će progovoriti. Majčinski instinkt mi je govorio da nešto ipak ne valja, pa smo ga pre njegovog drugog rođendana odveli na kliniku u Beograd, koja se bavi razvojnim smetnjama kod dece, gde su nam, pre nego što su ispisali dijagnozu, kazali da njegov poremećaj nije urođen, nego stečen. Onda smo počeli da vraćamo film i da se pitamo gde se to prekinulo. On se nije ničega uplašio, a kao porodica imamo normalan život i odnose pune ljubavi - priča Jelena.

Ključno saznanje, koje je potkrepilo sumnju roditelja da je uzrok promene njihovog deteta vakcina, bilo je da ona, kao konzervans, sadrži živu.

- Taj otrovni metal iz vakcine može da se zadrži u mozgu, gde je i centar govora. Vakcina je u tom smislu kao ruski rulet, koji naše dete očigledno nije izbeglo. Istražujući dalje, saznali smo da MMR vakcina može biti uzrok autizma, čiji su simptomi slični kao kod disfazije. Naše dete se čisti od otrova kod doktorke koja se bavi lečenjem homeopatijom. Iako je napunio sedam godina, nije krenuo u školu, jer nije dovoljno socijalizovan i nema potreban fond reči - kaže majka Jelena.

Ona i suprug su takođe odbili da njihova ćerka Marija prošle školske godine, kao učenica šestog razreda, bude vakcinisana protiv hepatitisa B. Pored negativnog iskustva sa cepljenjem mlađeg deteta, kao argument su istakli i da kao pravoslavni hrišćani ne prihvataju vakcinu zato što se u njoj nalaze organska jedinjenja dobijena iz ljudskog fetusa.

- Pozvali smo se na Zakon o pravima pacijenata da možemo slobodno da odlučujemo o svemu što se tiče detetovog života i zdravlja, kao i na Zakon o zdravstvenoj zaštiti, koji nam omogućava izbor medicinskih procedura. Sanitarna inspekcija pokrajinskog sekretarijata odbila je našu žalbu, uz pretnju da ćemo biti kažnjeni sa 20.000 do 50.000 dinara. To nećemo platiti, po cenu da odemo u zatvor. Kakva je to briga države o zdravlju, ako platiš kaznu i miran si. Zar toliko košta dečji život - ogorčena je majka Jelena.

OTPOR ZBOG DEZINFORMACIJA

DR Žarko Ševin, direktor Doma zdravlja u Kuli, koji obuhvata i ambulantu u Sivcu, ističe da je vakcinacija dece obavezna prema Zakonu o zdravstvenoj zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti.

- Za protivnike vakcine ona bi bila prihvatljiva samo kad bi bila potpuno bez rizika, koji se, međutim ne može isključiti kod primene bilo kog leka. Smatram da je otpor prema vakcinaciji uslovljen dezinformacijama u medijima i aferama prethodnih godina u vezi sa svinjskim gripom - kaže dr Ševin.

Admin
Admin

Broj poruka : 64
Datum upisa : 15.03.2015

Pogledaj profil korisnika http://autizam.forumsr.net

Nazad na vrh Ići dole

Re: Vakcine, negativne posledice vakcina i sve o vakcinama

Počalji od Admin taj Sre Feb 24, 2016 6:26 pm

Dobro Jutro - Jovana & Srdjan - prof.dr Zoran Radovanovic, G.Todorov, Z. Todorovic - 24.02.2016.


https://www.youtube.com/watch?v=U8ap_jF_ELE

Admin
Admin

Broj poruka : 64
Datum upisa : 15.03.2015

Pogledaj profil korisnika http://autizam.forumsr.net

Nazad na vrh Ići dole

Re: Vakcine, negativne posledice vakcina i sve o vakcinama

Počalji od Sponsored content


Sponsored content


Nazad na vrh Ići dole

Strana 2 od 2 Prethodni  1, 2

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu